Behandelingen - Schoonheidssalon NHM Beauty Creator

Gezichtsbehandelingen


Uw Cenzaa moment in de schoonheidssalon start altijd met een welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Cenzaa is gericht op het prikkelen van uw zintuigen; Body & Mind komen in balans gedurende het Cenzaa moment door ruiken, horen, voelen en proeven.

In een oase van rust wordt u ontvangen waarbij voorafgaand aan uw behandeling onze specifieke Cenzaa huidanalyse gemaakt wordt. Rekening houdend met het feit dat de conditie van uw huid verandert afhankelijk van uw levensritme, levensstijl en wisselende seizoenen.

Een moment van verademing doormiddel van massagetechnieken uit verschillende werelddelen en de intensieve mediterrane componenten bieden u optimale huidverbetering. Uw huid word verwent en verbetert door pure extracten vol energie en hydratatie tijdens uw Cenzaa moment.

Door het gebruik van geurende kruiden en oliën wordt u uitgenodigd om mee te reizen naar deze ver gelegen Oases en de drukte van alledag voor even te vergeten. Laat u onderdompelen in de rijkdom van positieve energie en gun uzelf even tijd om te relaxen!

Extra’s
Tijdens uw Cenzaa moment epileren we uw wenkbrauwen in de gewenste vorm. Daarnaast heeft u de keuze om wimpers en/of wenkbrauwen verven, bovenlip en/of kin harsen bij te boeken.


Visagie en haren opsteken


Een gala, een feest of te gast bij een bruiloft? Er zijn vele speciale gelegenheden waar u voor uitgenodigd bent en u op het mooist uit wilt zien.

Uw eigen make-up en haar doen is geweldig en u weet wat u mooi vindt, maar er zijn speciale gelegenheden die vragen om dat beetje extra. Wij kunnen voor u een professionele dag- of avondmake-up aanbrengen en of uw haren opsteken. U zult er stralend mooi uitzien.


Bruidsmake-up en bruidskapsel


Uw trouwdag is zo speciaal en spannend. Het is echt een dag waar u in de middelpunt van belangstelling staat en het begin van de rest van uw leven. U staat op het punt te trouwen met de persoon van wie u houdt en droomt om voor altijd bij hem te blijven. Wij helpen u graag om het de meest speciale dag van uw leven te maken.

Of u nu kiest voor klassiek, glamour of een naturel look. Wij houden rekening met uw wensen om voor u de perfecte look te creëren zodat u kan stralen op uw bruiloft.


Nails


Wenst u ook mooie nagels en verzorgde handen? Mooie en verzorgde nagels maken uw uitstraling en uw verzorging compleet. Helaas is niet iedereen gezegend over mooie, lange, sterke nagels. Wij kunnen u daarbij een handje helpen.

Wilt u een manicure of de nagels gelakt hebben.

Uw nagels krijgen de aandacht die zij verdienen!